Behind The Scenes m. Christiane om VMD-looks

Denne sæson af Vild Med Dans er allerede i fuld gang, og vi elsker at se alle deltagernes styling hver uge, og selvfølgelig også hvordan ChriChris boss lady, Christiane, og hendes medvært, Sarah Grünewald, bliver stylet. Der er i hvert fald GLAM for alle pengene hver fredag, og man får næsten lyst til at få sig en personlig stylist – am I right, ladies? 😉 I denne uge fokuserer vi lidt mere på, hvad der foregår bagved scenen for, at sådan et storslået show kan løbe af stablen hver fredag. Vi har selvfølgelig interviewet Christiane igen, og du kan læse hendes svar lige her: 

LÆS OGSÅ: Stjæl Stilen: Christianes VMD-look #3

 

Hvem bestemmer dit og Sarah Grünewalds look hver fredag?

På stylingfronten med hensyn til tøj er det Anja Camilla Alajdi, der står for vores styling. Hun er også stylist for Kronprinsesse Mary, og Anja har virkelig sans for kjoler, der er helt sublime! Du kan se meget mere af Anjas arbejde og fine univers på hendes Instagram @anjacamillaalajdi.

Vores hår og makeup bliver derimod stylet af Signe Eflund fra Wooma Academy. Hun er den vildeste, da hun bare kan dét, og har så mange fede idéer og inspirationer. Jeg ELSKER at sætte mig i den makeupstol hver fredag! Hvilket er meget godt, da man ofte ender med at sidder der i omkring 4 timer, haha. Man skal helst kunne lide det, og man skal helst kunne nyde det. Du kan se Signe Eflunds arbejde på hendes private Instagram @signeeflund eller følge med hos hele Wooma Academy på @Woomastudio. Vi kan godt garantere, at man bliver inspireret til at prøve noget nyt 😉

 

Hvor lang tid tager det at blive klar med makeup, hår og påklædning?

Omkring 4 timer i alt, vil jeg skyde på. Kjolen skal jo gerne sidde helt perfekt, og håret og makeuppen skal kunne holde til flere timer under et spotlight, så man må lide for skønheden, ikke? Haha, ej – det er en sand fornøjelse at blive stylet af to virkelig dygtige kvinder, der begge to er dygtige inden for deres felt, og jeg nyder hele processen!

LÆS OGSÅ: 3 hurtige spørgsmål til Christiane

 

Hvilket look har indtil videre været dit favorit? Og hvorfor?

Mit absolut yndlings look var mit finale look sidste år! Det var så Elisabeth Taylor-agtigt, at jeg slet ikke kunne få armene ned. Jeg følte mig simpelthen som taget direkte ud af en Old Hollywood-film, og det var bare en sand WOW-effekt! Kjolen var fra Jesper Høvring, mens smykkerne var fra Halberstadt, og det var virkelig en sammensætning, der var som taget ud af en drøm.

På 2. pladsen kommer mit look fra semifinalen sidste sæson, da jeg var i en mørkegrøn velourkjole fra Elsa Adams. Den var på den ene side virkelig julet (og vi ved vidst godt alle sammen, hvor meget jeg elsker jul, haha!), og på den anden side også lidt Coming To America-filmen; to fuldstændige modpoler og forskellige referencer, men det i kombination blev det helt amazing. Jeg fandt faktisk også ud af, at jeg var vild med at have mit hår sat på den måde, hvorfor jeg har bedt om at få noget lignende til premieren i år, men nu må vi se 😉

LÆS OGSÅ: Stjæl Stilen: Christianes premiere look!

Her på redaktionen er vi lidt nysgerrige på, hvilke looks I derude bedst har kunnet lide?

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være