Hvorfor elsker Mette Marie Lei Lange Vild Med Dans?

Vild Med Dans kører på 16. sæson herhjemme, og vi bliver hver sæson forbløffede over, hvor utroligt dygtige både de professionelle dansere og kendisserne er! Vi får i hvert fald lyst til at kridte danseskoene og snuppe en svingom hjemme på stuegulvet, og det ved vi, at vi ikke er ene om.

Bloggeren Mette Marie Lei Lange er inkarneret Vild Med Dans-fan, og hun startede for nogle år tilbage Freitags-Fragen på hendes blog, hvor hun hver fredag troligt bloggede om VMD. Du kan dog også følge med på hendes Instagram (@mmleilange), hvor hun både deler ud af sine tanker om sit familieliv, arbejde og selvfølgelig også lidt Vild Med Dans 😉 Vi har stillet hende nogle spørgsmål om den nye sæson:

 

Hvem har overrasket dig mest i denne sæson?

Jeg er nok ikke nogen ener, når jeg siger, at det er Silas Holst og Jakob Fauerby. Jeg havde svært ved at have forventninger til at se to mænd danse standarddans sammen, for det har jeg aldrig oplevet før. Silas er den vildeste koreograf, og det udtryk, de to har sammen, er helt genialt! Man glemmer meget hurtigt det sensationelle i, at det er to mænd, der danser, og bliver bare revet med, fordi det, de laver, er så fedt! Men Silas har jo selvfølgelig også været heldig at få en “ny danser”, der er så dygtig. Jakob var jo næsten oppe og matche de professionelle allerede fra starten.

LÆS OGSÅ: 3 hurtige spørgsmål til Christiane

 

Hvem kunne du godt tænke dig at danse med i VMD, hvis du fik muligheden?

Jeg fristes til at sige, at jeg ville være fløjtende ligeglad, hvis bare jeg fik lov til at være med! Jeg har set Vild Med Dans i alle de år, det er blevet sendt, og jeg kunne så godt tænke mig at prøve at få den oplevelse. Jeg har flere veninder, der har medvirket, og de får alle sammen drømmende blikke i øjnene, når de taler om den tid.

Men hvis der var frit valg, så ville jeg nok hoppe på Silas Holst eller Michael Olesen, tror jeg – eller Morten Kjeldgaard.

 

Hvorfor mener du, at Vild Med Dans stadig er et relevant program?

Jeg synes, folkene bag programmet har været virkelig gode til at få nogle interessante profiler med år efter år. Hvert år tænker man, at nu KAN de da ikke finde flere kendisser, men det lykkes dem alligevel. Og hvert år kommer vi også alle sammen til at forelske os i én af dem, vi egentlig ikke rigtigt havde et forhold til, inden programmet startede.

Jeg synes, at Vild Med Dans bryder med nogle fordomme, mange af os måske sidder med – mere eller mindre ubevidste om, hvordan en politiker eller en TV-læge er, hvad en tømrer kan og hvad der er smukt. Tingene bliver gerne lige vendt lidt på hovedet, og vi kan ikke lade være med at følge med.

LÆS OGSÅ: Christiane: Dét glæder jeg mig mest til i Vild Med Dans 2019

 

Hvad med jer, kære damer? Hvorfor mener I, at Vild Med Dans stadig er et relevant program? 🙂

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og