[single_post_category_name]

Stjæl Stilen: Christianes VMD-look #4

O M G! Sikke en aften!  Sidder I også limet til jeres TV-skærme lige nu, og venter i spænding på afgørelsen i Vild Med Dans? Det er som altid nervepirrende, så vi håber, at vi kan dulme jeres nerver lidt med denne uges “Stjæl Stilen” 😉 Bemærkede I også at Christiane ser knap så blond ud her til aften? Vi undrer os også, og har faktisk et svar på hvordan hun pludselig er blevet mørkhåret længere nede i artiklen! Vi guider nemlig som altid til, hvordan du bedst muligt kan stjæle Christianes look fra denne aftens afsnit af Vild Med Dans. Der er i hvert fald dømt glam, smuk makeup og lækkert hår, men det er jo nøgleord for samtlige VMD-looks! 

LÆS OGSÅ: Stjæl Stilen: Christianes VMD-look #3

De dygtige Signe Eflund (@signeeflund) og Isabella Glunz (@isabellawooma) fra Wooma Academy (@woomastudio) har igen stået for den fantastiske styling af både hår og makeup på ChriChris boss lady, Christiane. De formår hver fredag at skabe nogle helt fortryllende og glamourøse looks, og vi synes, at Christiane er B-E-A-UTIFUL, som den kære Jim Carrey ville sige det 😉 Vi fik total Jackie O (Jackie Onassis Kennedy) vibes fra stylingen – SO classy!

Vi har samlet tre af vores favoritprodukter, pigerne har anvendt til Christianes look lige her!

 

Hvis du vil genskabe Christianes legendariske look her til aften er det vigtigste item denne spray til hårbunden fra Redken. Den toner bundfarven, så dit hår fremstår mørkere! Wow?! Tænk at man kan det, helt uden at skulle ud i det helt store farveprojekt – vi er solgt! SÅ giver det jo pludselig god mening at Christianes blonde lokker ikke var helt så blonde i aften 😉

Du finder sprayen her – Redken Root Fusion spray – Brown

Nu har vi et virkelig lækkert tip til dig… En body creme som faktisk ikke er en decideret “creme”, men istedet er makeup til kroppen, som giver din hud en fin ensartet tone! Denne indeholder endda en lille smule selvbruner, så du får en lækker glød når du anvender den 😉

Find cremen her – Vita Liberata Body Blur Sunless Glow – Latte

Sidst men ikke mindst fuldføres looket med de karakteristiske smukke orange læber! Clarins har lavet denne lækre sag, der også blødgør dine læber, mens du anvender den! Yay! Der er ikke noget værre end sprukne vinterlæber, så vi tager imod alt det fugt vi kan tilføre læberne og huden generelt med KYS-hånd! 😉

Køb den her – Clarins Joli Rouge Lipstick – Orange Fizz

 

Vi håber I er ligeså begejstrede for aftenens look, som vi er. Ellers er der masser af andre looks at stjæle lige her. 😉

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide