[single_post_category_name]

Stjæl Stilen: Christianes VMD-look #6

Er det bare os, eller er denne uge fløjet afsted? Det gør os nu ikke så meget, da det betyder, at weekenden lurer lige rundt om hjørnet, OG at Vild Med Dans er tilbage! Hver fredag guider vi jer til, hvordan I bedst kan stjæle Christianes VMD-look, og denne fredag er heldigvis ikke spor anderledes 😉 Der er som altid en glam-garanti, så du kan tage dit look til det næste level; måske skal du i byen, nyde en dejlig date night med din partner eller en god middag med alle veninderne? Uanset hvad, så kan du finde al den inspiration, som du har brug for – lige her!

LÆS OGSÅ: Stjæl Stilen: Christianes VMD-look #5Christiane Schaumburg-MüllerI gætter aldrig, hvem der har stået for Christianes styling i dag… Det er selvfølgelig den dygtige og fine Isabella Glunz (@isabellawooma) fra Wooma Academy! Vi har sådan glædet os til at se, hvordan hun har valgt at style Christianes hår og makeup her til aften, men heldigvis ved vi, at damerne fra Wooma aldrig kan skuffe os; de sørger altid for, at Christiane står knivskarpt!Christiane Schaumburg-MüllerFind tre af vores yndlingsprodukter, der er blevet anvendt i stylingen, herunder:

NYX FOIL PLAYNYX lancerede for ikke så længe siden deres serie Foil Play Cream Pigment, og med disse øjenskygger er du altid garanteret GLAM! Du kan helt selv vælge, hvordan dit look skal være grundet den løse pigmentering og cremede konsistens; du kan tone dem ud eller opbygge dem til et overdådigt look som på Christiane her til aften. De er desuden yderst budgetvenlige, og hvem elsker ikke lidt glam på budget? Vi tror da i hvert fald, at vi skal hoppe med på den bølge nu!

LÆS OGSÅ: 3 hurtige spørgsmål til Christiane

Redken Styling Volume Guts 10Hvis du ønsker ekstra volumen i håret, så er denne Volume Guts 10 fra Redken løsningen! Den kan påføres i hele håret, men hvis du tilføjer den ved hårrødderne, så får du skabt et ekstra løft, og hvem elsker ikke lækkert hår? Vi tør i hvert fald godt love, at du kan redde dine dårlige hårdage med dette vidunder af et produkt 😉

Redken Styling Hairspray Quick Dry 18Vi holder os lige i hår-kategorien lidt endnu, da denne hurtigtørrende hårspray fortjener et shoutout! Hvis du har tendens til frizz eller en masse irriterende babyhår, så kan du overveje at prøve denne Hairspray Quick Dry 18 fra Redken; den beskytter håret mod luftfugtighed i et døgn, og du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt din frisure holder eller ej! Det lyder da ret godt, ikke?!

LÆS OGSÅ: Behind The Scenes m. Christiane om VMD-looks

Sikke et show, hva’ ladies?! Vi er helt blæst omkuld! Hvad syntes I om Christianes styling og hendes VMD-look her til aften? Elskede I det, eller elskede I det? 😉

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide