[single_post_category_name]

Vild Med Dans – Knæk Cancer

Denne fredag er ikke helt ligesom alle de tidligere… Vild Med Dans er selvfølgelig på skærmen, men i en Knæk Cancer-specialudgave, hvorfor vi kort holder en pause fra Stjæl Stilen for at sætte fokus på det gode formål. Hele showet er derfor rykket til Det Kongelige Teater for en stund, og derudover skal tre særlige danskere også optræde; det er tre danskere, der alle har haft forskellige former for kræft. De tre danskere, Charlotte Langer Mortensen, Theis Nybo og Betinna Jørgensen, skal hver især danse med professionelle dansere for at samle penge ind til Knæk Cancer-showet i morgen. Vi glæder os sådan til at se aftenens show – vi er sikre på, at det bliver et smukt show, og forhåbentligt bliver der indsamlet en masse penge til Knæk Cancer ❤️

LÆS OGSÅ: Hvorfor elsker Mette Marie Lei Lange Vild Med Dans?

De syv tilbageværende par skal selvfølgelig også på dansegulvet, hvor de hver skal danse deres individuelle dans og en fælles wienervals. Der er dog en undtagelse i showet denne aften, da ingen par bliver sendt hjem; deres dommerpoint fra i aften overgår i stedet til næste uges show. Det betyder dog også, at vi er lidt over halvvejs i Vild Med Dans 2019, og vi er lidt interesserede i at høre, hvem I derhjemme stemmer på, og hvem I spår som vindere af denne sæson? Det er i hvert fald nervepirrende, og vi er så spændte!

LÆS OGSÅ: 3 hurtige spørgsmål til Christiane

Vi håber, at I vil nyde det særlige show! Der kan aldrig komme nok opmærksomhed på den forfærdelige sygdom, der hvert år tager vores elskede fra os alt for tidligt, hvorfor vi også gerne vil gøre opmærksom på, at det fortsat er muligt at donere til Knæk Cancer lige her. Vi ønsker jer alle en rigtig god aften, og husk at vi næste uge vender stærkt tilbage med Stjæl Stilen!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide