Christiane: Sådan er det at lave live-TV

Vi er nu over halvvejs i denne sæson af Vild Med Dans, og vi har derfor stillet ChriChris boss lady og VMD-vært, Christiane, nogle spørgsmål angående produktionen. Vi tager jer med behind the scenes, og giver jer et indblik i Christianes VMD-liv. Det er i hvert fald spændende at få lidt indsigt i, hvordan sådanne dage kan se ud! Få stillet din nysgerrighed lige her 😉 

LÆS OGSÅ: Behind The Scenes m. Christiane om VMD-looks

Hvordan ser en “normal” dag ud for dig i forbindelse med VMD?

Om fredagen møder jeg ind kl. 09:00, og er hjemme igen omkring midnat. Det hedder arbejde hele dagen, prøver, gennemgang af manus, gennemgang af positions, briefinger, makeup osv. Om onsdagen skriver vi manus, og torsdag øver jeg manus og har fittings.

Mandag og tirsdag arbejder jeg derimod fuldtid på ChriChri, og selvfølgelig på de andre projekter som jeg har kørende.

Hvordan er det at lave live-TV?

Det er det absolut vildeste, og dét jeg foretrækker, hvis jeg kunne vælge. Ingen tvivl! Alle yder deres bedste, og er super forberedt. Det bliver, som det bliver; det kan jeg godt lide at tænke på. Ikke noget med at tage det om 15 gange, fordi man lige synes, at man sagde et ord forkert. Nej, det bliver, som det bliver. Min opgave er at være så velforberedt som muligt, og det kan jeg top godt lide!

LÆS OGSÅ: Stjæl Stilen: Christianes VMD-look #6

Hvad er det sjoveste/skøreste, du har oplevet på VMD-optagelserne?

Man er så fokuseret, at Sarah og jeg ikke når at have tid til meget sjov; i hvert fald ikke sådan haha-sjov. Vi går fra møde til møde – det er lige før, at der er lagt tissepauser ind i dagsproframmet, så presset er program har vi, haha! Jeg tror dog, at det meste sjove sker under vores gennemgang af manus, hvor vi nogle gange kommer til at pjatte og sige noget virkelig akavet. Vi skal i hvert fald nok få presset et lille grin ind hist og her 😉

Du kan se meget mere til Christiane, Sarah og alle de dygtige deltagere lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være