[single_post_category_name]

Sådan stjæler du Christianes VMD-finale-look!

Wauw! Hold nu fast det har været en vild sæson af Vild Med Dans! Sad I også klistrede til skærmen i aftes, da der blev kæmpet om vindertitlen? Well, we did! Og der skal lyde et stort tillykke til Silas og Jakob herfra!

Vi ved dog ikke så meget om dans, her på redaktionen, men vi ved til gengæld en masse om beauty og Christianes værtinde-looks! Hvilket look har været dit favorit i år? Vi har jo både været forbi 90’erne, været inspireret af Kim K og så har der været så mange smukke guldkjoler! Dette års Vild Med Dans blev rundet af med det smukkeste classy look, synes vi! Se bare billedet hernede:

Vi har samlet nogle af Christianes absolutte go-to produkter, som Signe og Isabella har anvendt, når de har stylet vores kære boss lady hver fredag til dig lige her:

Her er hvad du skal bruge, for at få de smukke bryn!

 

Først benyttes denne brynblyant til at udfylde de huller der nu end måtte være, hvor der ikke vokser så mange hår, og til at fremhæve formen på brynet. Faktisk kan den bruges til at tegne streger så små og fine, at de ligner hårstrå! AMAZING!
Precisely, My Brow Pencil fra Benefit Cosmetics

 

Derefter fikseres brynenes form med den her lækre sag, der også har lidt farve i sig. Det er med til at få brynene til at se fylde og definerede ud – we love that!
Gimme Brow+ fra Benefit Cosmetics

 

Redken Styling Volume Guts 10

Hvis du ønsker ekstra volumen i håret, så er denne Volume Guts 10 fra Redken løsningen! Den kan påføres i hele håret, men hvis du tilføjer den ved hårrødderne, så får du skabt et ekstra løft, og hvem elsker ikke lækkert hår? Vi tør i hvert fald godt love, at du kan redde dine dårlige hårdage med dette vidunder af et produkt

Redken Styling Hairspray Quick Dry 18

Hvis du har tendens til frizz eller en masse irriterende babyhår, så kan du overveje at prøve denne Hairspray Quick Dry 18 fra Redken; den beskytter håret mod luftfugtighed i et døgn, og du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt din frisure holder eller ej! Det lyder da ret godt, ikke?!

LÆS OGSÅ: Behind The Scenes m. Christiane om VMD-looks

Kevin Murphy SHIMMER.SHINE

Det her er ét af de absolut bedste produkter på markedet, hvis man ønsker mere glans til sit hår, og så holder den endda længe! Yay! De små glimmerpartikler i SHIMMER.SHINE fra Kevin Murphy får ens hår til at skinne uanset hårfarven, men heldigvis giver den samtidig også både fugt og god holdbarhed; den kan da i hvert fald sørge for lidt ekstra glam på en hverdag, hva’? Den er perfekt at bruge til det sidste finish, hvis du kaster dig ud i en smuk opsætning ala Christianes finale-frisure!

Urban Decay Naked Honey Palette

Skab et smukt og fuldendt look med denne Urban Decay Naked Honey Palette – du kan også prøve at genskabe Christianes øjenmakeup inden en aften i byen, og vi tør godt garantere, at du i så fald vil hive en del komplimenter hjem fra veninderne Det er en palette, der er ideel både til hverdag og til et mere glam-look, så skynd dig at skrive den på ønskelisten!

 

Lad dig inspirere af den smukke gammelrosa farve på Christianes kjole, og lad den sorte kjole hænge i skabet til årets julefrokost. Blandt andet med denne fine sag fra Gina Tricot til 399kr.

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide