Stjæl Stilen: Christianes signaturlook

Vi er blevet inspireret til de smukkeste glam-looks fredag efter fredag, men hvordan forbereder man egentligt huden bedst muligt til at lægge en god og smuk makeup?

Vi har spurgt Signe Eflund fra Wooma Studio, hvad hun normalt gør, for at preppe Christianes hud til Vild Med Dans-stylingen:

“Christiane er typisk til rigtig mange shoots og arrangementer i ugens løb, så hun får taget make-up af og på mange gange dagligt. Især i de måneder lige nu, hvor vi kører Vild Med Dans. Derfor er det super vigtigt at gøre huden klar til dagens makeup. Først renser jeg huden af og sprayer Antioxidant Mist ud over Christianes hud, derefter påføres smoothing cream i et jævnt lag, Tromborg Lip Cure lægges på læberne og Egyptian Magic lægges omkring næse i et tyndt lag og på punkter i ansigtet, der kan være ekstra tørre.”

Antioxidant Mist fra Dermalogica // Smoothing cream fra Dermalogica // Lip Cure fra Tromborg // Egyptian Magic skin cream

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og