[single_post_category_name]

Her er de hotteste erhverv ifølge danske singler

Er du selvstændig eller tømrer? Så har vi gode nyheder til dig! En ny kortlægning fra datingappen happn viser nemlig, at du har et af de mest attraktive job i datingverdenen.

Iværksætterånden lader til at være et hit blandt singlerne. happns kortlægning viser nemlig, at selvstændige har størst chance for en romance og får flest crushes. Det er også denne faggruppe, som er den mest almindelige blandt appens brugere. Men hvilke er det, der får størst opmærksomhed i datingverdenen? Ud over selvstændige har også tømrere og kokke gode chancer, og de anses for at være blandt de mest attraktive erhverv. Længere nede på listen kommer IT-konsulenter og butikschefer.

– Det er interessant, at vi kan se et mønster i de jobs, der er mest attraktive. Dit arbejde kan sige meget om dig og din personlighed, og jeg tror også, at det kan være en god ice breaker. I sidste ende vil vi jo trods alt opmuntre singler til at tilføje så mange oplysninger som muligt om sig selv i deres datingprofil. Hvem ved? Selv små detaljer kan være starten på en kærlighedshistorie, siger Simone Quist, Country Manager hos happn.

Topliste: De mest attraktive erhverv ifølge singlerne

1. Iværksætter

2. Tømrer
3. Kok
4. Jurist

5. Journalist

6. Læge
7. Arkitekt

8. Ejer

9. IT-konsulent

10. Butikschef

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide