Fashion&Beauty

Ceramider tildin hud

Ceramider tildin hud

Introducér din hud for ceramidernes foryngende kraft

Ceramider er essentielle lipider, der hjælper med at binde hudcellerne sammen. Forestil dig en murstensvæg. En nybygget murstensvæg er stærk og fast. Efter nogle års vind og vejr begynder mørtlen mellem stenene at smuldre. Nu er væggen ikke længere så fast, og den begynder at se gammel og slidt ud. Det samme sker for din hud. Når du bliver ældre, produceres ceramiderne (mørtlen) ikke så hurtigt længere, huden (murstensvæggen) svækkes og mister sin struktur… Det resulterer i linjer og rynker. Fordi vores krop naturligt mister evnen til at producere ceramider, må vi selv støtte huden for at øge mængden.

Ved at erstatte disse tabte ceramider kan huden styrke sig selv og genvinde en optimal fugtbalance, så den bliver fastere, glattere og får en smukkere glød.


Elizabeth Arden Ceramide

I 1990 søgte Elizabeth Ardens forskere efter de essentielle “ungdomsfaktorer”, der kan få huden til at se yngre ud. Elizabeth Ardens innovative forskning førte til udviklingen af bioteknologiske, hudidentiske ceramider, der hjælper huden til at bevare sit ungdommelige udseende. Brandet skabte rene, effektive enkeltdosiskapsler – Ceramide Capsules Youth Restoring Serum -, der tilfører huden disse dyrebare og beskyttende ingredienser – og det blev starten på den nu ikoniske Ceramide-hudpleje. Alle produkterne i serien indeholder en unik blanding af ceramider, der giver huden et mere ungdommeligt udseende.

Flawless Future Powered by Ceramide – bekæmper de første alderstegn

Det nyeste skud på stammen af Ceramide produkter er skabt til at bekæmpe de første alderstegn.
Professionelle karrierekvinder, kvinder på farten, mødre – nutidens kvinder har styr på tingene. De jonglerer yndefuldt både karriere, familie, interesser og livets uventede udfordringer, men stressniveauet er højere end nogensinde før, og deres hud betaler prisen.

Flawless Future produkterne modvirker de første alderstegn med en finjusteret blanding af ceramider, så hudens struktur, de fine linjer, smilerynkerne og hudens glød synligt forbedres, og din hud ser stressfri ud – også selvom du ikke er det.

Priser

Flawless Future Caplet Serum
510kr.

Flawless Future Eye Gel
350kr.

Flawless Future Moisture Cream SPF30
425kr.

 

Læs mere om Elizabeth Arden

Elizabeth Ardens historie

Nostalgi & fornyelse

Et besøg hos The Red Door i New York

Elizabeth Ardens nye salon- & skønhedskoncept

Ny duft fra Elizabeth Arden – Untold Absolu

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *