Megan Fox og Machine Gun Kelly forlovet: Fejrede det med at drikke hinandens blod

Yes. Du læste rigtigt, og når det kommer til Megan Fox og musikeren Machine Gun Kelly kommer intet rigtigt som en overraskelse mere.

LÆS OGSÅ: Jason Momoa og Lisa Bonet går fra hinanden

Parret har siden de fandt sammen været all over the news og været et af Hollywoods hotteste it couples. Nu er tiden så endelig kommet til, at Machine Gun Kelly har friet til sin smukke kæreste. Og i ægte Machine Gun Kelly-stil er ringen selvfølgelig ikke en, hvilken som helst ring. I stedet for en klassisk forlovelsesring har han nemlig i samarbejde med den britiske juveler Stephen Webster, skabt en helt unik forlovelsesring. På sin Instagram-profil har Kelly delt et nærbillede af ringen, hvor han forklarede tanken bag smykket.

“Ja, i dette liv og alle liv,” begynder han, “under de samme grene, som vi blev forelskede under, bragte jeg hende tilbage for at spørge, om hun ville gifte sig med mig.” han fortsætter, “Jeg ved, at traditionen siger én ring, men jeg designede den med Stephen Webster og gjorde den til to: Emeralden (hendes fødselssten) og diamanten (min fødselssten) som sidder sammen på to magnetiske ringe af torne, som drages sammen som to halvdele af den samme sjæl, som former det mærkelige hjerte, som er vores kærlighed,”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af the Blonde Don (@machinegunkelly)

Ifølge Stephen Webster ville MGK, hvis rigtige navn er Colson Baker, have en helt unik ring, som var betydningsfuld for både Megan og ham selv.

“Han gav mig en masse materiale, nærmest i lyrisk form. Jeg brugte det til at kreere de to ringe, som blev til en,” fortæller Stephen Webster til Vogue. “Jeg brugte magneter omgivet af guld til at få de to ringe til at tiltrække hinanden, så de sidder sammen som én. Det er nok den mest romantiske historie, jeg nogensinde har arbejdet med.”

På Megan Fox’ instagram har hun delt et klip fra forlovelsen.

“Vi bad om magi…  Vi var uvidende om den smerte, vi ville møde sammen i en så kort, hektisk periode. Uvidende om det arbejde og de ofre, forholdet ville kræve af os, men beruset af kærligheden. Og karmaen.”

“På en eller anden måde halvandet år senere, efter at have gået gennem helvede sammen, og efter at have grinet mere, end jeg nogensinde havde forestillet mig muligt, bad han mig om at gifte sig med ham,” fortsatte Megan. “Og ligesom i hvert liv før denne, og som i hvert liv, der vil følge det, sagde jeg ja.” Hun sluttede af med “… og så drak vi hinandens blod.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Megan Fox (@meganfox)

Det hotte par offentliggjorde første gang deres romance tilbage i juni 2020, hvor de mødtes på settet til deres film Midnight in the Switchgrass.

“Vores trailere var ved siden af ​​hinanden, så jeg ventede bare udenfor på min trailertrappe hver dag, jeg gjorde alt bare for at få en lille smule øjenkontakt,” fortalte Machine Gun Kelly, da de sammen gæstede podcasten ‘Give Them Lala…With Randall’ tilbage i 2020. “Hun har de smukkeste øjne, jeg nogensinde har set.”

Ifølge Megan var der en øjeblikkelig forbindelse mellem de to:

“I det sekund, jeg var i et rum med ham og sagde hej til ham og så ham ind i øjnene, vidste jeg med det samme, at han var, hvad jeg kalder en tvillingeflamme,” huskede hun. “Vi er faktisk to halvdele af den samme sjæl. Jeg sagde det til ham næsten med det samme. Jeg mærkede det med det samme.”

Vi glæder os til at se, hvordan brylluppet bliver, for med de to hovedpersoner kan det ikke blive andet end ekstraordinært!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være