Påsken er over os, og det skal da fejres med denne søde påskekage med et lille cute touch!
LÆS OGSÅ: Påskecookies
Sådan gør du: Pisk æg og sukker sammen til blandingen er luftig. Pisk det bløde smør i blandingen. Tilsæt de tørre ingredienser og til sidst vand. Når dejen er jævn, tilsættes det grofthakkede chokolade.
Bag kagen i en firkantet springform i ca 40 min. ved 170 grader varmluft.
Når kagen er færdig, tages den ud og stilles til afkøling (stadig i springformen).
Det er vigtigt, at kagen er kølet helt af, før du arbejder videre med den.
Chokoladeglasur:
Rør flormelis, kakaopulver og lidt vand sammen. Kom glasuren ud på kagen.
Hak pistacienødder fint, og drys på kagen.
Kaninrumper af fondant:
Rul først en kugle. Herefter en lille kugle som hale, som sættes på toppen af den store kugle. Form små fødder – start med en lille oval kugle, og form den ene ende lidt fladere og bredere end den anden. Kom små lyserøde trædepuder på (se billede). Sæt et sæt fødder på hver side af den store kugle, og så er den færdig. Gentag 9 gange.
Skær den færdigbagte kage ud i 9 firkantede stykker, og placer en kanin på hver af dem.
Velbekomme!
Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!