[single_post_category_name]

Christiane: Træt af at træne? Jeg har løsningen!

De fleste, der kender mig, ved, at jeg har svært ved at løsrive mig fra sofaen om aftenen og svært ved at løsrive mig fra dynerne om morgenen. 

LÆS OGSÅ: Christianes 6 hemmeligheder

Med andre ord – Jeg hader at træne om morgenen og om aftenen. For åh, der vil jeg bare gerne være hjemme!

Nu skal jeg ikke lyde doven, for det er jeg bestemt ikke. Jeg knokler som en sindssyg og arbejder hver dag – også i weekend. Men måske netop derfor magter jeg ikke at bruge min fritid i et træningscenter. 

Så what to do!?

Jeg har simpelthen fundet løsningen!

Here goes: 

To gange om året dedikerer jeg en 1 måned til sundhed og træning!

Jeps, det vil sige to hele måneder om året. 

September er for eksempel en af disse måneder. Her får den fuld skrue – personlig træner, træningsprogram og kostplan. 

Jeg går all in

For jeg har fundet ud af, at det er langt bedre for mig at gå helt fanatisk til værks i en hel måned end at være semi-sund og plaget af konstant dårlig samvittighed året rundt. 

Okay ikke helt fanatisk – mine målsætninger er eksempelvis ikke fanatiske, men realistiske og træning og kostplan bliver jo lagt derefter. 

Mit hovedmål:
Styrke – meget simpelt måde at komme i form på. Det handler for mig ikke så meget om at tabe mig – måske en 1-2 kg max, hvis jeg har brug for det i den pågældende periode, som fx første gang jeg gik i gang med at træne, efter jeg havde været gravid. Nej, det handler simpelthen om at få omdannet fedt til muskler – og til dem der tænker, at jeg har intet fedt på kroppen – Tak 🙂

Men faktisk har jeg tendens til det, der hedder at være tyndfed. Hmmm.. Lækkert, men det vil bare sige, at jeg er tynd – tjek – men ingen muskler har – ikke så fedt (jo, fedt). Nå, men ved at dedikere en måned til at leve sundt, så betyder det også, at jeg har 5 måneder efterfølgende, som er dedikeret til Netflix og ChriChriTV! Jo tak, siger jeg bare!

LÆS OGSÅ: ChriChriTV: Programmer der skelner livet på godt og ondt

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide