[single_post_category_name]

Ferier væk fra masseturismen: Tag til Portugal

Annonce for Eliza was here

Selvom det kan være fedt med storbysferier og shopping, har man nogle gange behov for at bruge sin ferie på at slappe fuldstændig af. Her er Eliza was here vores absolut go-to rejseselskab. Destinationerne er nøje udvalgt, så du kommer væk fra masseturismen og helt tæt på de lokale perler. Hvis det lyder som noget for dig, så se mere på Elizawashere.dk.

LÆS OGSÅ: Vi anbefaler: Unikke rejsedestinationer væk fra masseturismen

Vi har været en tur i Portugal, som de fleste nok kender for hovedstaden Lissabon og Algarvekysten. Men Portugal er SÅ meget mere end det, og vi kan så meget anbefale en tur til Costa de Lisboa, hvor der både er mulighed for at koble helt af, at nyde den portugisiske kyst eller gå på opdagelse i det de smukke, naturskønne områder.

Samtidig sørger Eliza was here både for flybilletten, billeje og at finde de skønneste beværtninger, hvor værterne altid står til rådighed med anbefalinger og forskellige aktiviteter. En fantastisk ny måde at opleve et nyt land på!

Vi besøgte tre forskellige destinationer:

Cooking and Nature, hvor man bl.a. kan tage madkurser, vandre i bjergene og nyde den skønne natur. Vi tog bl.a. et madkursus, hvor vi lavede den lækreste mad, ligesom vi gik nogle lange ture og generelt udnyttede stilheden til at slappe max af.

Bons Cheiros, der ligger i de smukkeste omgivelser, tæt på stranden hvor man kan komme helt ned i gear. Seriøst et af de smukkeste steder, vi har været! Ejeren Elisabeth er arkitekt, og har skabt en perle, der emmer af luksus og forkælelse.

Casa Do Valle – et naturskønt sted, omgivet af vinmarker og kulturelle seværdigheder. Hos Casa Do Valle kommer man helt tæt på naturen, og der er rig mulighed for at tage på vinsmagning og så får man serveret morgenmad på sengen HVER dag, hvilket vi selvfølgelig var mega fan af 😉

We will definitely be back!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide