Alternative sommerferiedestinationer 2018

Selvom vi har nogle favoritrejsemål og nyder at komme tilbage til steder, vi har forelsket os i, er det også vigtigt at søge nye udfordringer på rejsefronten. Vi har fundet nogle alternativer til de klassiske sommerferiedestinationer, og overvej lige hvor fantastisk det ser ud! Nu ville vi bare ønske, at ferien var lidt tættere på..

LÆS OGSÅ: Redaktionens drømmedestinationer

Ljubljana, SlovenienFoto: ShutterstockFoto: ShutterstockLjubljana er hovedstaden i Slovenien, og byen er med sine kanaler, sin natur og arkitektur et smukt sammensurium af gammelt og nyt. Her ville vi elske at slå os ned på en charmerende fortovscafé efter at have beundret byens varemærke Triple Bridge.

Sumba, Indonesien
Foto: ShutterstockFoto: Shutterstock
Mange er bekendt med den indonesiske paradisø Bali, men Indonesien har så meget mere at byde på! F.eks. drømmer vi os væk til surferøen Sumba, som med sit frodige og tropiske klima byder på den smukkeste natur med vandfald, regnskov og surferstrande. Ja tak siger vi bare!

LÆS OGSÅ: Få eventyret i baghaven på Bornholm

Shetlandsøerne, Skotland
Foto: ShutterstockFoto: Shutterstock
Umiddelbart lyder destinationen måske vindblæst og regnfuld, og vi ville måske egentlig også hellere ligge på en strand med en cocktail.. Men når man ser nærmere på det, er det netop den barske og uberørte natur, der gør Shetlandsøerne appellerende! Vi kunne faktisk godt trænge til at blive blæst godt omkuld i de smukke, grønne områder. Så er det også helt i orden at slutte dagen af med et glas vin og en god bog

Parga, GrækenlandFoto: ShutterstockFoto: ShutterstockGræske øer – behøver vi sige mere? Med en tur til en af de græske øer går det aldrig helt galt; der er simpelthen så lækkert. Men måske har du været på Kreta lidt for mange gange, og så er det altså på tide at prøve noget andet. Parga er en naturskøn ø med klipper, fyrretræer og fantastiske farverige huse. Der er et væld af lækre caféer og restauranter, og så er der selvfølgelig gode strande, hvor vi nemt kan forestille os at solbade med en drink. Let’s go!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være